39

- rasina epoxidica -

39a

Descriere

Produs special cu bază epoxidică, bicomponent, caracterizat printr-o transparență excepțională, potrivit pentru umplerea cavităților și imperfecțiunilor în materiale de diferite tipuri și pentru încorporarea în scopuri decorative.    Borma Glass 2K este potrivit pentru lipirea diferitelor materiale, in diferite combinatii, cum ar fi: lemn, sticla, marmura, obiecte pictate etc. (suprafetele necunoscute trebuie verificate in prealabil). Borma Glass 2K poate fi colorat si / sau folosit ca liant cu materiale inerte.

MOD DE UTILIZARE

1

Se amesteca rasina cu intaritorul pana la omogenizare completa, evitand incorporarea aerului si formarea de bule.

1

Utilizat ca material de umplutura pentru cavitati si imperfectiuni, produsul se autoniveleaza pana cand atinge momentul primei setari. Pentru a evita o contractie usoara, cavitatea poate fi pretratata cu un strat de baza pentru etansare. Odata intarit, Borma Glass 2K ofera o rezistenta foarte mare atat la substantele chimice agresive, cat si la abraziune. In cazul in care trebuie sa aplicati Borma Glass 2K in doua straturi ulterioare sau daca intentionati sa-l acoperiti, este necesar sa slefuiti cu hartie abraziva (granulatie de la 120 la 220 cu indepartarea ulterioara a prafului) pentru a asigura o cuplare mecanica buna. Se poate colora pana la 2% cu culori specific Borma Glass dyes.

1

Finisare: pentru a obtine o suprafata mata, se recomanda slefuirea treptata cu granulatie de pana la P240 / 320; pentru a obtine o suprafata cu luciu ridicat, granulatia finala trebuie sa ajunga la P600 / 800.
Produsul poate fi lacuit cu Naturaqua Parkettlack (NAT4100) sau Naturaqua Mobilack (NAT4122) la gradul de luciu dorit.

Atentie:  daca doriti sa realizati o umplere exacta pana in varf, este recomandat sa verificati daca suprafata este perfect orizontala, pentru a preveni rasina care este  autonivelanta sa fie incorect aplicata.

39c

pigmenti pentru rasina epoxidica , culori : alb,albastru,galben,verde,violet

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.