sc BaKri com srl ,

a fost infiintata in anul 2004 in ideea de a valorifica atat experienta personala in domeniu cat si oportunitatea de a oferi solutii complete si integrate producatorilor  de mobilier din esente naturale, venind in intampinarea necesitatilor acestora prin furnizarea unor pachete de subansamble de feronerie, solutii de tratare si finisare a lemnului, iar la nevoie, inclusiv a unor scule si dispozitive caracteristice industriei lemnului.
 Modelul de afacere gandit de fondatoarea societatii d-na Balint Irina  s-a dovedit a fi unul viabil, perioada scursa de la infiintare si pana in prezent fiind caracterizata prin cresterea constanta a volumului de afaceri, numarului de clienti si gamei de produse .
 Principalul atu al societatii il reprezinta flexibilitatea de a oferii servicii personalizate pe modelul de business al fiecarui client, intr-o piata caracterizata prin diversitatea relativ ridicata a accesoriilor necesare productiei de mobilier in serii mici si medii, de timpul relativ mic de raspuns la cerea clientilor , precum si de individualitatile concrete ale fiecaruia dintre acestia.

Mentionam ca acest catalog cuprinde produse generale , deoarece multe dintre produsele noastre sunt in exclusivitate pentru clientii nostrii cu traditie.
 Imbinand in mod fericit conditiile anterioare Bakri Com SRL se dovedeste a fi unul dintre principalii furnizori din domeniu, fiind un partener de incredere si déjà de traditie pentru un numar insemnat de producatori din domeniul industrializarii lemnului.  

                                          Va invitam in lumea noastra !                         

 

 

 

 

                                                  

SC BAKRI COM SRL

Persoana de contact :

ADM. BALINT IRINA  K.    

Tg.Mures , Cp.540342
Pct de lucru: str. Gh.Doja nr. 32
tel.  0040-740-602-283
fax. 0040-365-809-041 

email : bakricom2006@yahoo.com

http://www.bakricom.ro/

        

   

Ultimele cautari

:: 4-70 :: 50-180 :: B 60-60 :: B 51-120 :: 4211-L :: R 07 :: 4211 L :: feronerie mansarda :: br :: Desen ::