sc BaKri com srl ,

a fost infiintata in anul 2004 in ideea de a valorifica atat experienta personala in domeniu cat si oportunitatea de a oferi solutii complete si integrate producatorilor  de mobilier din esente naturale, venind in intampinarea necesitatilor acestora prin furnizarea unor pachete de subansamble de feronerie, solutii de tratare si finisare a lemnului, iar la nevoie, inclusiv a unor scule si dispozitive caracteristice industriei lemnului.
 Modelul de afacere gandit de fondatoarea societatii d-na Balint Irina  s-a dovedit a fi unul viabil, perioada scursa de la infiintare si pana in prezent fiind caracterizata prin cresterea constanta a volumului de afaceri, numarului de clienti si gamei de produse .
 Principalul atu al societatii il reprezinta flexibilitatea de a oferii servicii personalizate pe modelul de business al fiecarui client, intr-o piata caracterizata prin diversitatea relativ ridicata a accesoriilor necesare productiei de mobilier in serii mici si medii, de timpul relativ mic de raspuns la cerea clientilor , precum si de individualitatile concrete ale fiecaruia dintre acestia.

Mentionam ca acest catalog cuprinde produse generale , deoarece multe dintre produsele noastre sunt in exclusivitate pentru clientii nostrii cu traditie.
 Imbinand in mod fericit conditiile anterioare Bakri Com SRL se dovedeste a fi unul dintre principalii furnizori din domeniu, fiind un partener de incredere si déjà de traditie pentru un numar insemnat de producatori din domeniul industrializarii lemnului.  

                                          Va invitam in lumea noastra !